Junior term 3 2018

Dear Parents

 

Happy New Year from all of your Coaching Team @ Naas LTC.

 

Last year saw a record number of kids through our programme and we now have a record number of players competing at many different levels in the club. Our coaching motto this year is “Complete to Compete” and we are really increasing competitive participation in the sport which is one of our primary aims.

 

  • Please see below dates for Term 3 with days and times*.
  • Please check your e-mails  for this terms costings or e-mail coaching@naasltc.net for full details.
  • Minimum numbers are required for squads to go ahead so in the event that numbers are not sufficient the office will be in touch with alternatives.

*Please note that there have been some time changes for squads on a Thursday & Saturday, these changes have been highlighted in Red. Please also note that Term 2 Sunday performance squads have been moved to Saturday lunchtime.

 

SQUAD DETAILS

DAY SQUAD Time Duration
Monday Kids 3.40 – 4.30 45 min
Monday Red 4.30 – 6.00 1.5hrs
Monday Orange 4.30 – 6.00 1.5hrs
Monday Green 6.00 – 7.30 1.5hrs
Monday Yellow 6.00 – 7.30 1.5hrs
Tuesday Red 3.30 – 4.30 1hr
Tuesday Orange 3.30 – 4.30 1hr
Tuesday Red NADAL 4.30 – 6.00 1.5hrs
Tuesday Green; 4.30 – 6.00 1.5hrs
Tuesday Fitness & Footwork 5.00 – 6.00 1hr
Tuesday Green FEDERER 6.00 – 7.30 1.5hrs
Tuesday Yellow 6.00 – 7.30 1.5hrs
Wednesday Orange MURRAY 4.30 – 6.00 1.5hrs
Wednesday Red 5.00 – 6.00 1hr
Wednesday Orange & Green 6.00 – 7.30 1.5hrs
Wednesday Yellow 6.00 – 7.30 1.5hrs
Thursday Red 3.30 – 4.30 1hr
Thursday PER U12/14 4.30 – 6.00 1.5hrs
Thursday Orange 4.30 – 6.00 1.5hrs
Thursday Hitting Session with Justin Clarke 6.00 – 7.30 1.5hrs
Saturday Red 9.30 – 10.30 1hr
Saturday Red NADAL 9.15 – 10.30 1.15hrs
Saturday Sunday Performance Squads 10.30 – 12.30 2hrs
Saturday Orange 10.30 – 12.00 1.5hrs
Saturday Orange MURRAY 10.30 – 12.00 1.5hrs
Saturday Green 12.00 – 1.30 1.5hrs
Saturday Green FEDERER 12.00 – 1.30 1.5hrs
Saturday Yellow Beginner 2.30 – 4.00 2hrs
Saturday Performance 11-15 years of age 1.30 – 3.30 2hrs
Saturday Performance 16 – 18 years of age 3.30 – 5.30 2hrs

 

SIGNUP & PAYMENTS 

 

3 options available

  1. Call the office (045 866035) Monday – Thursday 9.30am – 1.30pm and Theresa will take payment over the phone;
  2. Drop an envelope into the post box in the committee room with your kid’s name, contact details and squad detailswith the relevant fee;
  3. Call into the office on the following evenings or weekend:
Wednesday 24th January 6pm – 9pm
Thursday 25th January 6pm – 9pm
Saturday 27th January 9.30am – 1.30pm

 

KIDZ classes is BACK 

 

This is a kid’s class aimed at 4 to 5-year-old kids which is supervised by our amazing Kasia Dudek which aims to get kids doing some fundamental coordination activities which is transferable across a wide range of sports. This is Monday from 3.45pm – 4.30pm and any further information please e mail coaching@naasltc.net

 

Term 3 Dates 

 

 ** Mid-term break – 12th February **

WEEK Beginning
Week 1 22nd January
Week 2 29th January
Week 3 5th February
Week 4 19th February
Week 5 26th February
Week 6 5th March
Week 7 12th March
Week 8 19th March
Term 4 Starting March 26th

 

Kind regards,

Your Coaching Team @ Naas LTC

coaching@naasltc.net

Feedback?

Something's not working? Got feedback?